Fanny van Laarhoven

Biodynamisch psychotherapeut

Placeholder

EEN STUKJE OVER MIJ, FANNY.

Hallo en welkom op mijn website praktijk van Laarhoven. Mijn naam is Fanny, zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de mens en in z’n zijn. In hoe het lichaam werkt, hoe ons brein, de psyche en de emoties werken en wat het met ons doet. Hoe wij mensen op elkaar reageren en wat de invloed is op ons zijn als er iets in ons leven gebeurt wat we als niet prettig ervaren.


Na de opleiding ontspanning en sportmassage heb ik in het voorjaar van 2001 praktijk van Laarhoven in Veldhoven opgezet. Dit werd in een korte tijd een mooie en bloeiende onderneming.

In het contact met mijn cliënten raakt ik steeds meer geïnteresseerd in hoe het lichaam in elkaar zit en hoe het werkt. Wat de invloed op ons lichaam is met hoe we bewegen, wat we eten, hoe we ons voelen, hoe we reageren op onszelf en op de ander.

Welke invloed heeft de cultuur waar je in opgegroeid bent en welke invloed heeft je opvoeding op jou in je volwassen leven enz. en hoe krachtig onze brein en onze psychische gesteldheid is als het goed gaat met je, maar ook als het niet goed gaat met je.

In de loop der jaren tot op heden ben ik me blijven ontwikkelen en ben ik blijven studeren. Door het volgen van opleidingen, seminars, congressen en bezoek aan beurzen heb ik mijn gevoel en mijn weten een theoretische basis kunnen geven.

Zo heb ik me verdiept in wat voeding met ons doet volgens verschillende invalshoeken. heb ik de opleiding stress counseling gedaan. Opleiding medische basiskennis opleiding psychosociale basiskennis opleiding biodynamische psychologie en hoop ik de komende jaren me nog meer te ontwikkelen en bij te leren over de mens in zijn geheel.

Het leven zelf heeft ook bij mij net als bij ieder ander invloed op hoe ik nu in het leven sta. Ik heb mezelf altijd de vraag gesteld; wat kan ik leren uit wat er met mij is gebeurt. Hoe kan ik vanuit een gebeurtenis, verdriet, boosheid, teleurstelling enz. een leerproces halen. En welke invloed kan ik uitoefenen om mijn leven zo fijn mogelijk te leven.

Met mijn levens ervaring en mijn kennis wil ik er zijn voor jou. En samen met jou kijken en werken aan een mooie toekomst door je inzicht te geven in je lichaam en in je leven en waar nodig je helpen patronen te onderzoeken en te doorbreken.

Heb je vragen of wil je na het lezen van deze informatie een afspraak maken dan mag je me bellen op telefoonnummer 0614670811 en maken we samen een reis naar de toekomst die voor jou past.

Een lieve groet Fanny


"Mijn weg is als geen ander, hij is uniek met vele bochten en ondanks de stukjes die doodliepen, heb ik steeds weer terug gevochten op mijn weg ben ik trots door wat ik heb bereikt hij is de allermooiste omdat die op geen ander lijkt mijn weg bewandel ik nog steeds met alle zijwegen van dien want deze weg moet ik bewandelen om de zon te kunnen zien."